!--JustNaira-Related-Posts-Starts-->

26.1.14

Wak Doyok Kena Troll


KAHKAHKAH!

Trolling terbaik untuk abad ke-21 ni. First time aku dengar wak doyok ni pun pasal sokernet. Celaka betul.

Siapa Wak Doyok ni?

"Mungkin hanya segelintir yang mengenali nama Tengku Muhammad Azwan Shah, tetapi jika disebut Wak Doyok, pencinta dan pereka fesyen pasti mengenalinya. Bukan setakat di Malaysia, malah Singapura, Indonesia, Jepun termasuklah pencinta fesyen Mods (The Modern Stylish) di Eropah turut mengenalinya.

Wak Doyok, bukan artis popular sebaliknya penampilan pemuda ini yang berbeza berbanding kebanyakan gaya lelaki pada hari ini. Bermisai dan berjanggut tebal, gaya jejaka berusia 33 itu sarat aura maskulin era Inggeris 60-an." [Sumber: mforum]

Wak doyok ni bawak pesyen penjajah. Kalau engkorang google nama dia, semua pesyen dia ala-ala barat kapir. Tak percaya cuba tengok misai dia. Gua bukan dengki, tapi dah bila buat misai serupa yahudi memang kena troll la dengan orang Malaysia ni. Maskulin kejadahnya? ikonik pesyen konon.

pui!

p/s: Tak panas ke pakai baju berlapis-lapis? 

Kongsi dan creditkan cerita saya dengan copy link ini.

URL: HTML link code: BB (forum) link code:

6 comments:

  1. Menakutkan tengok muka macam ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka dia orang dok buat iklan serangga perosak. kahkahkah

      Delete
  2. tak berapa minat lorh >< hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serabut tengok hashtag dia melambak-lambak kat IG tu.

      Delete
  3. tak kenal
    apa kes dengan wak doyok pun aku tak tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada akaun IG boleh la search nama beliau. Lepas tu taubat tak nak tengok muka dia lagi haha

      Delete

Sejak beribu tahun yang melampau, Manusia sering meninggalkan lagenda dan cerita mereka dengan menulis. Begitu juga anda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...